Mange valgmuligheder, blandt andet forskellige spoler, og effekter samt et stort udvalg af tilbehør gør det muligt for brugeren at gøre kogebordet individuelt tilpasset.
Kogebordet er udstyret med den nyeste teknologi inden for induktion. Med den nyeste teknologi får man kogeborde med lang levetid, økonomisk brug og et robust design, som kan benyttes i mange år i et køkken i højt gear.
Indsugningsluften filtreres for at hindre fedt i at trænge ind og beskadige de elektroniske dele.
Fedtfilteret sidder i bunden af bordets top og skiftes let uden brug af værktøj.
Induktion er den mest energibesparende af de kendte teknologier for kogeborde og giver store besparelser i forhold til andre opvarmningsmetoder.
Induktion udvikler varmen direkte i kogegrejets bund, og der bruges derfor ikke energi til opvarmning af kogepladerne, ligesom der heller ikke forbruges energi, når gryden er fjernet fra induktionszonen. Derved reduceres varmeudstrålingen og varmetabet til omgivelserne væsentligt.
Dette medfører både et bedre arbejdsklima og økonomiske fordele, da behovet for ventilation i køkkenet mindskes tilsvarende.
Induktion har med velegnede gryder en virkningsgrad på op til 90% og med 7 kW spoler opvarmes 1 liter vand til kogepunktet på under 1 minut. Varmetilførslen reguleres trinløst og justeringer påvirker omgående temperaturen på indholdet i gryden.