Mange valgmuligheder, blandt andet forskellige spoler, og effekter samt et stort udvalg af tilbehør gør det muligt for brugeren at gøre kogebordet individuelt tilpasset.
Læs mere under 'Ekstraudstyr'
Induktion er den mest energibesparende af de kendte teknologier for kogeborde og giver store besparelser i forhold til andre opvarmningsmetoder.
Induktion udvikler varmen direkte i kogegrejets bund, og der bruges derfor ikke energi til opvarmning af kogepladerne, ligesom der heller ikke forbruges energi, når gryden er fjernet fra induktionszonen. Derved reduceres varmeudstrålingen og varmetabet til omgivelserne væsentligt.
Dette medfører både et bedre arbejdsklima og økonomiske fordele, da behovet for ventilation i køkkenet mindskes tilsvarende.
Induktion har med velegnede gryder en virkningsgrad på op til 90% og med 5 kW spoler opvarmes 1 liter vand til kogepunktet på 1 1/2 minut. Varmetilførslen reguleres trinløst og justeringer påvirker omgående temperaturen på indholdet i gryden.
Mulighed for valg mellem 3 typer induktionszoner.
Ø 27 cm med 3,5 kW
Ø 27 cm med 5 kW
26x26 cm med 5 kW
Hver zone styres trinløst med en drejekanp i fonten af kogebordet.
En kontrollampe i frontpanelet indikerer at zonen er tændt