Med en temperatur på op til 200°C, i bunden af gryden, bliver det muligt at brune eller svitse kød eller grøntsager inden videre tilberedning.
Grydens høje effekt, den store stegeflade og den intilligente temperaturstyring gør gør funktionen nem og effktiv at bruge.
Røreværkets udformning sammen med individuelle røremønstre giver en god fordeling og blanding af indholdet rundt på bunden.
Til retter som ikke tåler den høje varme kan Braise-gryderne sættes fra stege- til kogefunktion.
Touchskærmen er en ægte industriløsning der kan tåle at stå i et produktionsmiljø, kan betjenes med handsker og registrerer ikke f.eks. dråber på skærmen.
Den store størrelse, gode kontrast og brede betragtningsvinkel på 170° gør det nemt at se og betjene styringen uanset personens højde.
Skærmen reagerer på tryk og forstyrres derfor heller ikke af skidt eller beskidte fingre.
Med en frihøjde på 600 mm mellem gulv og gryde, kan grydens indhold tømmes over i beholdere, som står på løftevogne.